Popraskané cievky, zapálená pokožka, trvalé začervenanie. To sú len niektoré z problémov, s ktorými si Nanoil Anti-Redness Face Serum poradí bez námahy. Čítajte ďalej, aby ste túto novinku spoznali lepšie!

Ak máte problematickú a náročnú pokožku, tak je starostlivosť o pokožku výzvou. Obyčajná kozmetika niekedy zlyhá, preto potrebujeme produkt šitý na mieru. Ak vás trápi rosacea, reaktívna pokožka a podráždenie, tak viete, čo máme na mysli. Obyčajný hydratačný krém alebo sérum môžu zhoršiť stav vašej pokožky, preto potrebujete ľahký produkt, ktorý dokáže obnoviť rovnováhu a efektívne zmierniť diskomfort, ktorý je typický pre pokožku so sklonom k začervenaniu.

Sérum od Nanoilu proti začervenaniu je dokonalým príkladom, keďže bolo špeciálne vyrobené na zmiernenie popraskaných cievok (a tiež na iné problémy).

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Na tvári zanecháva ľahký pocit, do ktorého sa hneď zamilujete. Je tekuté, takže sa do pokožky rýchlo vstrebe. Nanoil Anti-Redness Face Serum nespôsobuje mastenie pleti, ani ju nezaťažuje, ale na zapálenej koži pôsobí ako upokojujúci obklad. Trvá niekoľko sekúnd, kým vám prinesie vytúženú sviežosť, hydratáciu a elasticitu, ktoré sú pre podráždenú pokožku nevyhnutné. Keď ucítite účinok na vašej pokožke, budete si ho kupovať opakovane, to je isté.

Aké ingrediencie obsahuje toto sérum na zmiernenie začervenania?

Ak vaša pokožka reaguje prehnane na kozmetiku alebo iné dráždivé látky a je extrémne citlivá, musíte si dávať pozor na ingrediencie v produktoch, ktoré si kupujete. Mnoho látok, ktoré sa nachádza v pleťových produktoch v drogériách, je príliš agresívnych na jemnú pokožku.

Aby Nanoil splnil potreby pokožky s popraskanými cievkami, tak zmiešal prírodné rastlinné látky s hydratačnými ingredienciami a vitamínmi a vytvoril sérum bohaté na extrakt z pagaštanu, ktorý posilňuje krvné cievy, extrakt z lipy, ktorý predchádza zapálenej pokožke, vyživujúce cyprusové šišky a rastlinu plnú antioxidantov priamo z Indie. Sú súčasťou ľahkej formulácie bez olejov, takže neupchávajú pokožku.

Aké sú účinky Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Účinky sú výsledkom pôsobenia rastlín, ktoré sa nachádzajú v tomto sére. Aké benefity má pravidelná aplikácia po dobu 3 alebo 4 týždňov? Je ich veľa!

Nanoil Anti-Redness Face Serum:

  • zosvetľuje hyperpigmentácie a začervenanie
  • zmierňuje zápal a podráždenie
  • sťahuje a posilňuje cievy
  • eliminuje metličkové žilky
  • chráni pokožku pred spúšťačmi podráždenia
  • zmierňuje napätý pocit na tvári, pálenie a svrbenie
  • hydratuje a vyživuje

Tu je extra benefit. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Môžete použiť masážne doplnky ako je chladivý jade roller, ale nie je to nevyhnutné. Výborné sú aj končeky prstov. Nesmiete zabudnúť odstrániť si make-up a tvár si najprv hĺbkovo vyčistiť, aby mohla pokožka naplno vstrebať všetky úžasné ingrediencie a mala skvelé výsledky. Nanoil Anti-Redness Face Serum sa odporúča používať raz denne pred spaním.

najlepšie produkty na popraskané cievky na tvári Nanoil

Chcete vedieť viac?

Navštívte www.nanoil.sk a pozrite si viac detailov o Nanoil Anti-Redness Face Serum. Urobte si objednávku s dodaním priamo domov a pochváľte sa tvárou bez začervenania, popraskaných cievok a iných nedokonalostí.