Vitamín C je jedným z najsilnejších a najdôkladnejšie preskúmaných antioxidantov. Experti odporúčajú produkty obohatené o vitamín C, napríklad Nanoil Vitamin C Face Serum. Zistite, prečo sa oplatí používať sérum s vitamínom C každý deň.

Ľudská pokožka je živým organizmom, ktorý potrebuje starostlivosť a tie najlepšie produkty, aby bola stále v dobrom stave. Jej mladistvý vzhľad môžete udržiavať aj bez drastických procedúr, ako je botox alebo faceliftové nite. Starostlivosť proti starnutiu založená na látkach ako vitamín C, je viac než postačujúca.

Aký efekt má vitamín C na pokožku?

Je smutnou pravdou, že čas nezastavíme. Našťastie, vitamín C je schopný brzdiť proces starnutia, spomaliť vznik vrások a udržiavať pevnú pokožku dlhšiu dobu. Je tiež prírodným opaľovacím krémom, ktorý chráni pleť pred slnečným žiarením. Žiarením, ktoré spôsobuje 80% poškodení kože a urýchľuje starnutie pokožky. Ďalším plusom vitamínu C je, že patrí medzi antioxidanty. To znamená, že neutralizuje voľné radikály, ktoré sú taktiež zodpovedné za predčasné starnutie pleti.

Okrem účínku proti starnutiu, je kyselina askorbová liekom na mnohé kožné problémy. Vitamín C je skvelou voľbou pre starostlivosť o pokožku náchylnú na vznik akné – predchádza zápalu, reguluje sekréciu mazu, zmierňuje začervenanie a pomáha eliminovať vyrážky. Plus má schopnosť odstrániť pigment, inými slovami, zosvetľuje pigmentové škvrny (vrátanie jaziev po akné). Zmenšuje začervenanie a tmavé škvrny, zjednocuje tón pleti a dodáva je zdravý lesk.

Najlepšie produkty na starostlivosť o pleť obsahujúce vitamín C

Čistá kyselina askorbová je pomerne nestabilná, preto najlepšie výsledky dosiahnete používaním produktov obohatených o vitamín C. Takéto prípravky obsahujú látky stabilizujúce a zosilňujúce účinky práve tohto vitamínu. Na oplátku, vaša starostlivosť o pleť bude efektívnejšia. Keď siahnete po kvalitnom sére s vitamínom C, získate produkt, ktorý má dokonca najvyšší obsah tejto cennej látky.

Nanoil Vitamin C Face Serum

Toto sérum je skvelou voľbou pre všetky dievčatá, ktoré chcú na vlastnej koži pocítiť pozitívny účinok kyseliny askorbovej. Pre koho je Nanoil Vitamin C Face Serum určené?

  • Pre ľudí, ktorých trápia odolávajúce pigmentové škvrny.
  • Pre ľudí s bledou, matnou pokožkou.
  • Pre každého, kto chce bojovať proti starnutiu vo svojej dennej rutine.
  • Pre ľudí s akné a problematickou pokožkou.

Nanoil Vitamin C Face Serum lieči všetky tieto problémy, pretože obsahuje pokrokovú, stabilnú formu kyseliny askorbovej a pracuje zvnútra. Sérum dodáva pokožke základné živiny a stará sa o ňu (spolu s ďalšími výťažkami z rastlín). Zároveň treba vyzdvihnúť, že sérum je veľmi ľahké a rýchlo sa vstrebáva. Zloženie je bez farbív, parabénov, silikónov, atď. Tento čisto prírodný kozmetický produkt sa oplatí mať a pravidelne používať.

Benefity Nanoil Vitamin C Face Serum

Kozmetológovia to vidia na vlastné oči: produkty, ako je Nanoil Vitamin C Face Serum musíte mať pri každodennej starostlivosti. Jasným benefitom Nanoil Serum je jeho viacúčelovosť, pretože ho môže používať každý typ pleti: starnúca, suchá, aknózna, mastná, atď. Ale oplatí sa to?

Výhody hovoria samé za seba. Vďaka jeho vlastnostiam siaha po Nanoil Vitamin C Face Serum stále viac a viac žien a používajú ho v každodennej starostlivosti o pleť. Pravidelné používanie Nanoil Serum:

  • zvyšuje hladinu hydratácie a vyživuje pokožku.
  • zosvetľuje pigmentové škvrny alebo ich úplne odstráni.
  • zlepšuje elasticitu kože.
  • vyhladzuje jemné línie.
  • obnovuje zdravý odtieň a lesk pokožky.
  • zmierňuje akné a podráždenia.

Viac informácií na www.nanoil.sk